Ota yhteyttä    Yhteystiedot  
toimintaohje_noutopihalle_20142.png Lauta Oy on perheyritys, sillä on pitkät perinteet puutavara- ja rakennustarvikekaupassa. Toimintamme alkoi vuonna 1948 Lempäälässä sahaus- ja höyläystoiminnalla. Meidät tunnetaan laajasta ja asiantuntevasta puutavaravalikoimastamme. Tukin sahaamisesta luovuttiin vuosien varrella, mutta höyläystoiminta on jatkunut ja sitä on kehitetty jatkuvasti. Puutavaran rinnalle on valikoimiin otettu rakennustarvikkeita ja rautakauppatuotteita.

Yrityksen arvoihin kuuluu asiakaslähtöisyys, tasaisen laadun varmistaminen ja toimintavarmuuden ylläpitäminen.

Höyläämömme on ajan tasalla uusien tekniikoiden osalta ja se onkin nykyaikainen tuotantolaitos, jonka kapasiteetilla voimme kattaa vaativat asiakastarpeet niin yksityis- kuin tukkumyyntisektorilla.

Meille ympäristö asiat ovat tärkeitä ja haluamme olla osallisia kestävän kehityksen ja hyvien toimintatapojen eteenpäin viemisessä, siksi materiaalihankinnoissa käytämme PEFC-sertifioituja raaka-aineita ja tuotantomme tuotteet ovat CE-merkittyjä.

Toimitilat ja Henkilökunta

Asiakkaita palvelemme asiantuntevan 12-henkisen henkilökunnan voimin. Toimitilamme koostuu myymälästä ja 7 kpl erilaisia varastoja ja halleja, joiden yhteisala on yli 8000 m2. Kokonaislaajuudeltaan Lauta Oy:n tontti on noin 4 ha. Noutopihan kartasta näet piirroksen toimitiloistamme. Piirroksesta selviää myös myymälän ulkopuolelle olevien tuotteiden sijainti. Toimintamme perustuu paljolti itsepalveluun. Asiakkaat, jotka tietävät mitä tarvitsevat, tulevat alueelle ja lastaavat tavarat autoonsa. Sitten he ajavat kassapisteen lähelle mittauttamaan kuormansa.

Palvelemme mielellämme asiakkaita, mutta tällaisen tilan hallitseminen vaatii asiakkaiden yhteistyötä, jotta palvelu sujuu hyvin.

Palvelut
Palvelemme sinua joustavasti ja edullisesti.

Voimassa olevat yleiset toimitusehtomme
Tietosuojaseloste